Om te voldoen aan SEPA-richtlijnen gaat C1000 met Exact Financials Enterprise werken. De grootste keten van onafhankelijke supermarktondernemers in Nederland zet de oplossing in voor de factuurverwerking van externe leveranciers van zijn vierhonderd ondernemers. Op jaarbasis gaat het om ongeveer 250.000 facturen.

De webgebaseerde oplossing Exact Financials Enterprise wordt centraal geïnstalleerd in het rekencentrum Jumbo/C1000 in Amersfoort. Er hoeft daardoor geen lokale configuratie plaats te vinden in de winkels. In combinatie met de toegankelijkheid van de oplossing via internet zorgt dat voor een eenvoudige uitrol naar de gebruikers.

Vincent Jansen, IT Business Line Manager Marketing & Retail bij C1000: “De implementatie en het beheer van Exact Financials Enterprise is relatief gezien erg eenvoudig. De stamgegevens worden bijgehouden in één centrale administratie waardoor we na een eenmalige configuratie direct klaar zijn voor alle ondernemers. Bovendien is het voor hen erg prettig dat ze vanaf iedere computer met een internetverbinding met Exact kunnen werken en niet per se in een winkel aanwezig moeten zijn.”

Exact Financials Enterprise

Exact Financials Enterprise is een betrouwbaar financieel systeem voor middelgrote en grote ondernemingen dat aanzienlijke hoeveelheden transacties kan verwerken. De oplossing is te benaderen via vele devices, waaronder tablets. Exact Financials Enterprise is gebaseerd op open industriestandaarden en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan andere branche- en bedrijfsspecieke systemen, zoals dat ook bij C1000 het geval is.

 

Bron: Exact