BWiseBWise, marktleider op het gebied van Governance, Risicomanagement en Compliance (eGRC) software oplossingen, maakt bekend een strategische samenwerkingsovereenkomst te zijn aangegaan met FERM. FERM is een netwerkorganisatie van resultaatgerichte professionals, ervaren in het inrichten van efficiënte en effectieve Governance, Risicomanagement en Compliance functies en processen bij Nasdaq BWise klanten.

Nasdaq’s BWise is leverancier van het wereldwijd gerenommeerde eGRC software platform BWise en de daaraan gerelateerde technische installatie en ondersteunende diensten. Als technologiebedrijf wil Nasdaq BWise zich richten op het verder ontwikkelen van state-of-the-art geïntegreerde GRC software oplossingen. BWise heeft een wereldwijd partnernetwerk en FERM is aan dit gecertificeerde partnernetwerk toegevoegd. FERM begeleidt klanten om zo efficiënt mogelijk te voldoen aan wet- en regelgeving en bij het managen van risico- en internal audit programma’s in de organisatie. FERM helpt bijvoorbeeld bij de implementatie van eGRC technologie en ondersteunt met project- en verandermanagement die hieraan gerelateerd zijn.

“Wij zijn overtuigd dat de samenwerking met FERM succesvol zal zijn, gezien hun netwerk aan professionals met minimaal 10 jaar relevant ervaring op het gebied van risk, compliance en audit. FERM is de juiste partner die helpt om de verwachtingen van klanten af te stemmen en het kwaliteitsniveau van de implementaties te waarborgen. Met deze strategische samenwerking versterken wij onze thuismarkt, zodat wij nu en in de toekomst klanten van GRC software en goed afgestemde dienstverlening kunnen voorzien.“,

zegt Marcel Starink, Vice President Sales Noord- en Midden Europa.

Peter Koppenol, Partner FERM:

“De strategische samenwerking met Nasdaq BWise, als leverancier van eGRC software, past perfect bij FERM. Onze klanten zijn bedrijven voor wie het van levensbelang is dat zij beschikken over een efficiënte en effectieve Enterprise/Operational Risk functie. In de FERM aanpak staat een aantoonbaar effectief risk & control framework centraal, dat transparant het management control statement en de interne controle onderbouwd. De methodische FERM aanpak heeft al bij diverse bedrijven opmerkelijke diensten bewezen, vooral in situaties waarin wet- en regelgeving een nadrukkelijke rol speelt en regelmatig wijzigt en waarbij de regulator of de maatschappij kritisch mee kijkt.”

Nasdaq BWise ondersteunt organisaties bij het traceren, meten en managen van alle bedrijfsrisico’s in één geïntegreerd systeem. Op deze manier helpt BWise haar klanten om ‘in control’ te zijn en de juiste balans te vinden tussen performance en risico’s. Nasdaq BWise is gepositioneerd als leider in “The Forrester Wave™: Enterprise Governance, Risk, and Compliance Platforms, Q1 2014” en is gepositioneerd in “The Leaders Quadrant of the 2013 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Governance, Risk and Compliance Platforms.”

Bron: Bwise