BWaste heeft veel aandacht voor People, Planet, Profit. De organisatie is met name bekend van de productie, installatie en onderhoud van ondergrondse afvalcontainers.

 

Vtiger_CRM

BWaste wil haar verkoopproces stroomlijnen en is daarom op zoek gegaan naar een goed en betaalbaar CRM-systeem. Via Vicus uit Amersfoort maakte ze kennis met het Vtiger systeem. Vtiger CRM is een goed en compleet open source crm-systeem dat al sinds 2005 door Vicus in Nederland wordt gepromoot en ondersteund. BWaste is een van de eerste klanten in Nederland die Vtiger CRM versie 6.0.0 in gebruik zal nemen.

Vtiger CRM 6 is vrijgegeven op 10 januari en heeft een behoorlijke opfrisslag doorgemaakt sinds de vorige versie. Er is door de ontwikkelaars heel veel aandacht besteed aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Daarmee is Vtiger CRM 6 een zeer concurrerend product in het betere segment, niet alleen goed, maar ook nog veel goedkoper en flexibeler dan veel van haar concurrenten. Vtiger CRM is beschikbaar met de officiële Nederlandse (NL-Dutch) vertaling, die al sinds jaar en dag door Vicus wordt verzorgt.

Bron: Vicus