Agrarisch ingenieursbureau Heemskerk heeft UNIT4 Multivers Extended en Mobile Sales in gebruik genomen. Het bedrijf uit het Brabantse Diessen vervult zo de behoefte om buitendienstmedewerkers altijd en overal actueel inzicht te geven in de complete voorraad.

Dankzij de ERP-oplossing in combinatie met de tablet-app heeft het niet alleen real time inzicht in de voorraad van het centrale magazijn, maar ook in de voorraden die de buitendienstmedewerkers in hun wagens hebben.

Heemskerk wilde dat de medewerkers vanuit de auto onderweg niet alleen orders in kunnen geven, maar ook voorraad kunnen reserveren en magazijnen en voorraad met beschikbare batchnummers kunnen kiezen. Het ingenieursbureau ging op zoek naar een andere business-softwareleverancier, toen bleek dat haar oude leverancier niet aan die behoeften kon voldoen.

UNIT4 heeft bij het programmeren van de nieuwe versie van Mobile Sales ingespeeld op de specifieke wensen van Heemskerk. De business-softwareleverancier bleek in staat om de door het ingenieursbureau gewenste functionaliteiten aan de tablet-app toe te voegen. Het resultaat is een oplossing die nuttig is voor alle routerijders die voorraad in een auto hebben en op locatie leveren.