Breinwave trots op Microsoft Education Cloud Partner 2014 award

MBreinwaveicrosoft heeft de Education Partner Award 2014 in de categorie ‘Cloud Partner of the Year’ toegekend aan Breinwave. Met de derde editie van deze jaarlijkse awards spreekt Microsoft haar waardering uit voor Nederlandse partners die op basis van haar technologie bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld. Een prachtige opsteker voor het in maart 2013 opgerichte Breinwave, dat zich samen met zijn partners en klanten inzet om technologie te benutten, om leren te stimuleren en de productiviteit te vergroten. “Wij hebben sinds juli 2013 een focus op de onderwijsmarkt en met de overstap van Remco Ploeg naar Breinwave in februari dit jaar maken we pas echt grote stappen voorwaarts. Remco en zijn team ondersteunen onze klanten in het opzetten van een ICT architectuur en daar op richten we met hen de ICT dienstverlening naar de organisatie in. We bieden organisaties vernieuwende oplossingen aan voor uiteenlopende uitdagingen in de educatiemarkt”, zegt Breinwave-oprichter Peter de Haas. “Fantastisch dat onze visie op ICT nu al erkend en beloond wordt. Dit versterkt ons enthousiasme en stimuleert ons om onze vooruitstrevende aanpak extra kracht bij te zetten.”

Samenwerken

Volgens Microsoft kan er door samenwerken van partners in het onderwijs en instroom van nieuwe innovatieve partijen daadwerkelijk impact gemaakt worden. Zo komt de echte verandering naar levenslang leren binnen handbereik. De Haas deelt deze visie. “Onderwijsinstellingen kunnen grote stappen maken in hun ontwikkeling door technologie beter in te zetten en zo samenwerken makkelijker maken. Zolang je maar over de deeloplossingen heen naar de organisatie doelstellingen blijft kijken. Daarbij zien wij een belangrijke rol weggelegd voor op standaard oplossingen zoals Office 365, SharePoint, Windows Azure en Dynamics CRM Online. Organisaties als SLB Diensten, Learning Matters en ROC Mondriaan laten zien dat je met slimme oplossingen veel kunt bereiken. We zijn ontzettend blij met het vertrouwen dat deze partners en klanten in ons stellen. Want uiteindelijk zijn zij het aan wie we deze award te danken hebben.”

Over Breinwave

Breinwave ziet ICT als hét middel om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Meer nog dan dat: om zowel medewerkers als klanten optimaal te laten samenwerken en communiceren. Hiertoe helpt Breinwave organisaties om de bedrijfsstrategie en doelstellingen te koppelen aan de juiste ICT-oplossingen. Breinwave is een onderdeel van ICT-dienstverlener Abecon en gevestigd in Huizen. Meer informatie is beschikbaar via www.breinwave.nl.