Persbericht

Driebergen, 28 februari 2013 – BPSolutions, de IT solutions provider uit Driebergen, is uitgeroepen tot winnaar van de IBM Choice Award Top Mid Market Business Partner Europe.

Tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas heeft BPSolutions een IBM Choice Award gewonnen voor haar uitmuntende prestaties die zij het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. De Choice Award wordt gekozen door het Europese IBM leadership team en wordt uitgereikt aan Business Partners in verschillende categorieën.

“Met IBM’s Choice Awards 2013 worden Business Partners geëerd, die op excellente wijze hebben gepresteerd bij het leveren van op IBM-technologie gebaseerde oplossingen aan hun klanten”, aldus David J. Kay, Vice President IBM Business Partners & Mid Market Europe. “De Business Partners die geselecteerd zijn voor deze Award etaleren de normen en waarden van IBM in alle klantinteracties en realiseren gemeenschappelijke doelstellingen. Dit resulteert in voortreffelijke klantervaringen en belangrijke wederzijdse business resultaten. Ik wil de winnaars graag feliciteren en ze tevens hartelijk bedanken voor de kennis, kunde en toewijding die ze delen met hun klanten.”

“Enkele jaren geleden hebben we geconcludeerd dat de behoeften en prioriteiten van de Mid Market-ondernemingen vergelijkbaar zijn met die van de grote ondernemingen die BPSolutions al bediende”, zegt Algemeen Directeur Mark de Groot. “Onze kennis op het gebied van IBM-oplossingen samen met de uitgebreide technische kennis en ervaring, vormden de basis voor het uitbreiden van onze activiteiten in de richting van dit marktsegment waar nog een groot groeipotentieel is en waarbij we waarde kunnen toevoegen aan de activiteiten van onze nieuwe klanten”. De Groot vervolgt: “Wij beschouwen deze Award als een fantastische erkenning van ons concept om waarde te creëren ten behoeve van een ‘Smarter Planet’ en als waardering voor de uitstekende prestaties van onze medewerkers.”

Profiel BPSolutions
BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en softwaresystemen inclusief information management en beheersoftware. Hierbij voegt zij tevens de daad bij het woord door dit advies te vertalen in concrete oplossingen en deze te implementeren. BPSolutions heeft daarbij gekozen om zich primair te bekwamen in IBM-infrastructuuroplossingen, zowel op software- als op hardware gebied. Met deze strategie heeft BPSolutions door de jaren heen een bewezen trackrecord opgebouwd. Door haar gedreven houding en aanwezige kennis en ervaring, is BPSolutions sinds jaar en dag volledig gecertificeerd IBM Premier Business Partner en wordt door IBM beschouwd als een van haar strategische ‘channel’ partners.

BPSolutions Monitoring en Beheer ontzorgt de IT-afdelingen van ondernemingen van elk formaat door IT-infrastructuur monitoring- en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren. De doelstelling is een stabiele infrastructuur met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Het motto is: ‘Always Up’. Door het gebruik van bewezen monitoring tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL ‘best practices’ worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen.