CentricCentric verwelkomt opnieuw een Belgisch bouwbedrijf als klant. Na Bostoen, Mathieu Gijbels, Kumpen, Mahieu Construction en Bolckmans heeft Centric ook opdracht gekregen van het Belgische Stessens voor het ERP-systeem Centric Construction Solutions.

Stessens telt honderd werknemers en voert meer dan tachtig bouwprojecten per jaar uit. Met Centric Construction Solutions wil Stessens zijn bedrijfsprocessen beter op elkaar laten afstemmen. “De vele functionaliteiten van het systeem en de deskundigheid van het team hebben de doorslag gegeven”, zeggen Jelle Geerits (operationeel directeur Stessens) en Jan Van der Beke (managing director Stessens).

Centric Construction Solutions

Centric Construction Solutions is een ERP-pakket voor middelgrote tot grotere bouwbedrijven die projectmatig werken in de B&U en GWW. Alle commerciële, logistieke en financiële processen van het project worden ondersteund vanaf idee tot sloop. Voor documentmanagement en workflow maakt Centric gebruik van SharePoint. De totale suite is gebaseerd op de meest moderne Oracle-technologie in combinatie met SharePoint en Microsoft Business Intelligence. In Nederland werken bedrijven zoals Hercuton, Van der Wiel, Klaassen Groep, Volker Rail en Hegeman met het ERP-pakket.

Bron: Centric.eu