Voor het vierde jaar op rij is uit de Wisdom of Crowds® Cloud Business Intelligence Market Study, uitgevoerd door het gerenommeerde Dresner Advisory Services, gebleken dat Birst  de beste aanbieder van Cloud BI is. De studie analyseert solutions gebaseerd op Cloud BI features, cloud architecture, cloud security en Web data connectors door de ogen van leveranciers en gebruikers.

VANAD Group is trotse Champion Partner van Birst. Binnen de business unit VANAD Insights wordt onafhankelijke analyse van business data vanuit meerdere bronnen gedaan  waardoor, mede dankzij Birst, bedrijfsbeslissingen accurater genomen kunnen worden. Naast de BI cloud solution levert  VANAD ook consultants die met Birst, maar ook met andere BI platformen, kunnen helpen flexibiliteit binnen bedrijven verder te verhogen.

Birst is een multi-tenant, volledig geïntegreerde Software as a Service oplossing met veel voordelen. De snelheid van informatieverwerking voegt waarde toe aan de bedrijfsvoering, en ook business agility neemt met het platform zienderogen toe. Birsts gepatenteerde, 2-tiers technologie zorgt ervoor dat gecentraliseerde BI teams die de alle vereisten van het bedrijf ondersteunen actief samenwerken met door gebruikers geleidde gedecentraliseerde teams, op zoek naar meer snelheid en gebruikersgemak.

“We committeren ons aan het  leveren van het meest innovatieve, schaalbare en flexibele cloud-based BI platform zodat we bedrijven kunnen helpen het maximale te halen uit hun data sets. Het is een grote eer om bovenaan te staan en voor het vierde jaar op rij uitgeroepen te worden tot beste aanbieder van Cloud BI door de Wisdom of Crowds Cloud BI studie. Deze erkenning bevestigt onze 2-tier analytics strategie en de superioriteit van ons Business Analytics platform.”

aldus Jay Larson, CEO, Birst.

Uit het rapport blijkt het groeiende belang van cloud BI & Analytics en het potentieel dat het biedt voor bedrijven in alle soort branches. Meer dan de helft van de respondenten gebruiken of zijn van plan Cloud BI in de nabije toekomst te gebruiken. Diegenen die zichzelf als succesvol of redelijk succesvol waarderen op het gebied van Business Intellegence zijn de meest waarschijnlijke huidige gebuikers van cloud BI.

Howard Dresner, oprichter en hoofd onderzoek bij Dresner Advisory Services.:

“Cloud computing blijft een sterk veranderend effect hebben op Business Intelligence, respondenten in ons onderzoek bevestigen steeds meer het belang. Organisaties gaan steeds meer in de cloud geloven, en we feliciteren Birst met hun winnende positie in de studie van dit jaar.”

Bekijk het onderzoek hier.

Bron: VANAD Group