BeeThree-gBeethree uit Utrecht neemt met ingang van 1 januari 2015 de Salesforce activiteiten van The Next View uit ‘s-Hertogenbosch over. Beethree zal in totaal 5 medewerkers en alle Salesforce klanten overnemen. Dico Timmerman, voormalig manager van de Salesforce Business Unit van The Next View, zal samen met Jaromir van Gorsel en Peter Bakker de oprichters van Beethree de nieuwe directie vormen. Door de overname kan Beethree naast Salesforce Sales, Service & Marketing Cloud, nu ook diepgaande Cloud Platform expertise bieden. 

Consolidatie
Hans Brouwer, Regional Vice President Alliances Northern Europe bij Salesforce is blij met de consolidatie:

‘’Met de overname ontstaat er een nieuwe sterke speler in het middensegment. Als Salesforce verwachten we in deze markt een grote groei. De overname geeft Beethree de benodigde schaalgrootte om haar Salesforce klanten end-to-end te kunnen bedienen, zodat zij nog succesvoller kunnen worden met het Salesforce platform als geheel. The Next View had immers een uitstekende reputatie in Salesforce platform expertise.”

Verbreding diensten
Peter Bakker, Managing Director van Beethree is blij met de uitbreiding:

“Het besluit van The Next View om zich alleen op de SAP markt te gaan richten viel samen met de verbreding die wij met Beethree wilde bereiken. Naast Salesforce & Pardot levert Beethree nu ook Force.com dienstverlening. Met de ervaring van The Next View kunnen we klanten complete oplossingen leveren. We werkten hiervoor al samen bij een aantal klanten dus de ervaring en de klik was er reeds, de deal was dan ook relatief snel beklonken. ”

Bron: Beethree