Nieuwe generatie kassa maakt voorraadbeheer online en fysieke winkel nauwkeuriger

Reeleezee Cashr APIOnline boekhoudsysteem Reeleezee heeft een nieuwe Application Programming Interface (API), waarmee een gezamenlijk real-time voorraadbeheer mogelijk wordt voor de webwinkel en de fysieke winkel. De aankopen in de fysieke winkel via Cashr, het online kassasysteem voor smartphones en tablets, en de webshop worden beide gesynchroniseerd in één Reeleezee Administratie. Hierdoor wordt voorkomen dat één artikel dat in de fysieke winkel al verkocht is per abuis ook nog eens online wordt verkocht.

Steeds meer retailers hebben naast een fysieke winkel ook een webshop. Anderzijds openen online retailers naast hun webshop ook steeds vaker een pop-upstore. Om op een goede manier invulling te kunnen geven aan zo’n omni-channelstrategie en een hoogwaardige klantervaring te garanderen, is adequaat voorraadbeheer onontbeerlijk. Oplossingen als Excel voldoen niet langer, omdat ze veel handwerk vergen en de kans op fouten groot is.

Eén systeem voor online en fysieke voorraad
Alle retailondernemers die zowel fysieke als online voorraden moeten beheren, kunnen de voordelen van de nieuwe API ondervinden. Het gemak van de nieuwe API is dat er uit één systeem wordt geput. Dit maakt het voorraadbeheer heel eenduidig. Want de verkoop van een product in de fysieke winkel via Cashr wordt rechtstreeks opgenomen in de Reeleezee Administratie. Ook bestellingen die in de webwinkel gedaan worden, worden direct naar de Reeleezee boekhouding verstuurd. Niet alleen is handmatig invoeren of importeren zo verleden tijd, ook ziet de ondernemer door deze synchronisatie in de cloud in één oogopslag wat de actuele voorraad is. Daarnaast koppelt het systeem met pinapparatuur, printers en handscanners. Deze verdere automatisering van de verkoopprocessen vergroot de verkoopprestatie van re- en etailers.

Gratis
Voor een koppeling met de API worden geen kosten in rekening gebracht voor Reeleezee gebruikers. De meeste webshop backoffices zijn standaard koppelbaar met Reeleezee en anders is een maatwerk-koppeling eenvoudig te laten bouwen. Dit is ook inclusief een gratis app voor iOS of Android.

Over Cashr
Cashr is een gebruiksvriendelijke en professionele kassa app voor winkels en horeca-ondernemingen. De Cashr app is gratis te downloaden op iOS en Android smartphones en tablets. Voor het gebruik van Cashr betalen klanten een flexibel bedrag per maand dat is gebaseerd op het aantal kassabonnen dat wordt afgerekend. Er is een gratis abonnement waarmee maximaal 20 kassabonnen per maand kunnen worden afgerekend: de ideale manier om Cashr uit te proberen. Meer informatie op www.cashr.nl

Over Reeleezee
Reeleezee is opgericht met als missie ondernemers in staat te stellen hun boekhouding zelf te doen. Voor accountants biedt Reeleezee geavanceerde online producten die de samenwerking tussen accountant en ondernemer ‘real easy’ maken.
Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Reeleezee heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Reeleezee is gecertificeerd met het Zeker-Online Keurmerk. Less effort, more business. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl

Bron: Reeleezee