Rappange Makelaars, de Amsterdamse vastgoedonderneming gevestigd naast het Anne Frank-huis, kiest voor digitalisering van haar volledige administratie door DDi Document Software. Eerder al heeft Rappange Makelaars ervaring opgedaan met de Hoofddorpse specialist voor de digitalisering van de documentstromen op haar assurantiekantoor. Dat is dermate goed bevallen dat nu ook de rest van de papierstromen gedigitaliseerd gaat worden.

Rappange Makelaars is al meer dan 100 jaar een begrip in de Amsterdamse huizenmarkt en een vastgoedonderneming met een grote staat van dienst. Al die jaren werk hebben zo hun sporen achtergelaten, vooral op papier. Nu wordt het echter tijd om, na de ervaring met het assurantiekantoor en in het kader van verhoogde efficiency, ook voor de vastgoedtak de stap ‘van Papier naar Digitaal’ te maken.

Alle papierstromen digitaal

Door haar 106-jarig bestaan weet Rappange Makelaars als geen ander wat er speelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Het bedrijf dankt haar naam aan het leveren van betrokken en integere dienstverlening. Wat ooit een eenmanszaak was, is anno 2012 een onderneming die alle facetten beheerst met betrekking tot onroerend goed. Door de tijd heeft het kantoor haar dienstenpakket uitgebreid naar alle relevante vastgoedactiviteiten die voor haar cliënten van toepassing kunnen zijn. Al die activiteiten brengen ook nogal wat papier met zich mee. De makelaardij in het algemeen is nogal behoudend als het gaat om digitaal werken. Daaraan maakt Rappange Makelaardij een eind aan. Samen met specialist DDi
Document Software worden alle papierstromen gedigitaliseerd en in digitale werkstromen op genomen. Alle relevante informatie rondom cliënten, objecten, transacties etc. komt daardoor zowel voor de Rappange-makelaars als voor de cliënten voortaan ‘onder de knop beschikbaar’.

Over Rappange

Rappange Makelaardij is een gecertificeerde vastgoedonderneming in Amsterdam die al meer dan 100 jaar actief is in Amsterdam en omgeving. Inmiddels heeft Rappange alle dienstverlening rondom vastgoed in haar portfolio of het nu gaat om aankoop, verkoop, verhuur, taxatie, hypotheek of verzekering. Zij inventariseert de markt, analyseert de bouwkundige staat rondom een object, brengt realistische taxaties uit en onderhandelt scherp voor aankoop of verkoop van een huis.

Bron: DDi Document Software