De internationale ICT industrie heeft CeBIT als haar jaarlijkse vlaggeschip. De editie van 2012 is door zowel bezoekers als deelnemende exposanten

erp-area-cebit-pro-h

als zeer succesvol ervaren met veel noviteiten en innovaties. Het thema van 2013 is “Shareconomy”; nu de cloud-computing (het thema van 2011) een bekend fenomeen is geworden en het vertrouwen in de cloud (het thema van 2012) toeneemt, is het nu zaak dat uitgevonden wordt wat dit nu betekent voor organisaties en hun onderlinge samenwerking. Hoe gaan we om met het delen van kennis, mensen en middelen? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van samenwerking?

Trovarit AG, eigenaar van de Duitse IT-Matchmaker, is evenals afgelopen jaren de grote initiator achter het centrale ERP forum in de hal van de bedrijfssoftware. Hier wordt dagelijks een interessant programma gepresenteerd, waaronder real-time vergelijkingen tussen ERP-leveranciers en diverse georganiseerde tours langs de verschillende exposanten.

Als één van de hoofdsponsoren van CeBIT 2013 kunnen wij aan de eerste 50 personen die zich aanmelden via onderstaand formulier toegangskaarten voor een zelf te kiezen beursdag, ter waarde van EUR 40, uitreiken.

Gaat u met ons mee? Vraag hier uw gratis toegangskaart aan.