Softwarebedrijf uit Leusden valt op met heldere langetermijnstrategie en is als  ‘gold member’ geclassificeerd tot de beste 15 bedrijven van de gehele competitie.

Share
AFAS Software is voor de zesde keer uitgeroepen tot één van de best geleide bedrijven in het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De softwareleverancier wordt geprezen vanwege de heldere langetermijnstrategie en de continue groei. Ook voor het actieve MVO-beleid en de regionale binding kreeg AFAS veel waardering.
Best Managed Companies 2014

Deze eervolle kwalificatie is onderdeel van het ‘Best Managed Companies-programma’ dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseerde.

AFAS Software viel met name op vanwege de herkenbare koers die het bedrijf vaart, de balans in de organisatie en de positieve uitstraling die dat zowel voor de eigen medewerkers als voor de klanten en relaties heeft. “We zijn blij dat onze langetermijnstrategie door Deloitte met name wordt genoemd”, zei Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software. “We willen natuurlijk graag verder groeien, maar wel op basis van een duidelijke visie, waarvan ook onze klanten en medewerkers profiteren.” Van der Veldt wees erop, dat zo’n 20 procent van de Best Managed Companies klant is van AFAS. “Dat betekent dat onze software goed past bij goedgeleide en groeiende bedrijven. Dit sluit ook aan bij onze missie om bedrijven en organisaties te inspireren om continue te verbeteren en te ontwikkelen.”

Gold Member

Omdat AFAS Software voor het zesde achtereenvolgende jaar tot de winnaars van het  ‘Best Managed Companies-programma’ behoort, staat AFAS nu in de top 15 van de eindrangschikking over de afgelopen zeven jaar. Daardoor is AFAS één van de slechts veertien ‘Goldmembers’ van het programma.

Over Best Managed Companies

Deloitte organiseerde het ‘Best Managed Companies-programma’ voor het zevendeachtereenvolgende jaar. Het programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet van minimaal vijftien miljoen euro hebben, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deloitte beoordeelt voor de competitie aspecten als ondernemerschap, strategie, bedrijfsvoering en resultaten. In totaal meldden zich dit jaar 156 bedrijven aan. Een landelijke jury koos uiteindelijk de zeventig ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Slechts veertien van hen mogen de titel ‘Goldmember’ dragen.

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Bron: AFAS