Computable Awards 2014Winnaars Computable awards 2014 bekend!

Ict-vaktitel Computable heeft de winnaars bekend gemaakt van de Computable Awards 2014. Microsoft werd de grote winnaar van de avond. De softwareleverancier sleepte de imago-award in het kader van de jaargids Computable 100 in de wacht, werd uitgeroepen tot cloud-aanbieder van het jaar en leverde de Dynamics-software in het partnerproject van de gemeente Hengelo dat door de redactie van Computable als winnaar werd uitgeroepen.

Bijna traditiegetrouw leveren de winnaars van de Computable Awards een mix op van gevestigde namen en verrassingen. Gevestigde namen als Microsoft (cloud), Samsung (hardware), IBM (software), KPN (ict-infrastructuur) en iSense ICT Professionals (ict-detacheerder) wonnen prijzen, maar ook waren er een aantal opvallende verrassingen. Zo werd Ordina uitgeroepen tot beste ict-dienstverlener, al waren andere grote dienstverleners wel afwezig in deze categorie. De prijs moet een opsteker voor Ordina zijn na alle negatieve berichtgeving van de afgelopen tijd.

Een andere verrassing was er in de categorie CEO van het jaar. Erik van der Meijden van Exact was de gedoodverfde favoriet in deze groep en kreeg ook de meeste publieksstemmen. Toch was het Siebrand Dijkstra van AppMachine die er met de prijs vandoor ging. Hij dankt dit vooral aan het juryoordeel. Helemaal verrassend mag dit ook niet genoemd worden, want vorig jaar was Dijkstra ook al in deze categorie genomineerd. Zie voor alle winnaars de kaders hieronder.

De complete lijst met winnaars, treft u aan op de site van Computable