Advisie wint vijfentwintigste Exact Partner van het Jaar award

De belangrijkste prijs bij de jubileumeditie van de Exact Partner van het Jaar awards is gewonnen door Advisie Business Solutions. De kersverse Partner van het Jaar 2012, kreeg de titel en de bijbehorende trofee overhandigd door Marinus ter Laak, Managing Director Business Solutions, Exact.

Het jaarlijkse evenement vierde zijn vijfentwintigste verjaardag met een gala-avond in ShowBiz Village, Aalsmeer. Ruim driehonderd afgevaardigden van zeventig verschillende partners zetten de handen op elkaar voor Advisie, dat naast de Partner van het Jaar award ook de Exact New Business award in de wacht heeft weten te slepen. De jury beloonde verder BrainSquare met de Exact Customer Loyalty award en de award voor het project van het jaar is gewonnen door VCD CSS. Het project dat zij hebben gedraaid bij de Van Tilburg-Bastianen Groep heeft via een stemronde op internet de meeste kiezers weten te overtuigen.

“De Partner van het Jaar verkiezing is ieder jaar een geweldig feest voor onze partners en medewerkers; de mensen die in belangrijke mate het succes van Exact bepalen. De mijlpaal van het vijfentwintigjarig jubileum hebben we dan ook zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan”, aldus Marinus ter Laak. “Het goede werk dat onze partners leveren verdient de extra aandacht die we kunnen geven tijdens deze jaarlijkse verkiezing. Ook voor 2013 verwacht ik dat alle partners weer mooie prestaties gaan leveren, wij zullen er alles aan doen om ze daarbij te helpen.”

Mark de Waard, directeur Advisie Business Solutions over het winnen van de Partner van het Jaar award: “Dit is een mooie bekroning op een aantal jaar werk waarbij we ons op een hoger marktsegment zijn gaan richten en klanten nog beter weten te bedienen. We hebben veel geïnvesteerd in de kwaliteit van consultancy, de supportafdeling, onze maatwerkafdeling en natuurlijk marketing en sales. We zijn dan ook bijzonder trots om nu tot Partner van het Jaar te worden uitgeroepen.”

—————————