Advisie Business Solutions lanceert de Webshop Connector. Deze tool verbindt de de online bedrijfssoftware Exact Online met het e-commerce platform Magento. Het bedrijf wil online ondernemingen hierbij helpen bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

De Webshop Connector biedt volledige tweeweg synchronisatie. Dit betekent dat alle data tussen de oplossingen wordt gesynchroniseerd en gebruikers zelf bepalen uit welke applicatie de data leidend moet zijn. Gegevens worden in real-time door de Webshop Connector verwerkt, waardoor gebruikers direct inzicht hebben in data.

Proactieve monitoring
Bedrijfssoftware is van groot belang voor de bedrijfsvoering van organisaties. Technische problemen kunnen dan ook tot grote problemen leiden. De Webshop Connector is daarom voorzien van proactieve monitoring. Problemen worden hierdoor achter de scherm in een vroegtijdig stadium opgespoord en opgelost, wat voorkomt dat de bedrijfsvoering door problemen wordt beïnvloed.

“Wij ontvangen steeds meer signalen van onze relaties dat zij behoefte hebben aan integratie van hun webshop met hun Exact-omgeving. Met Exact Online wordt een steeds grotere markt bediend en we ontvangen steeds meer vraag, ook vanuit bestaande relaties, voor add-ons op Exact Online. Gebruik van App Centers voor Exact Online en Exact Globe wordt steeds gangbaarder. Dit biedt Advisie een extra afzetkanaal en onze klanten gemak. Innovatieve oplossingen en ontwikkelingen passen bij de missie en visie van Advisie. De keuze voor webshop-koppeling als eerste product op Exact Online was snel gemaakt gezien onze jarenlange ervaring met Exact Globe en Magento. Wij zijn overtuigd dat de koppeling zal bijdragen aan het succesvol online ondernemen van onze relaties”, zegt Mark de Waard, directeur van Advisie Business Solutions.

Webshop Connector uitproberen
Bedrijven kunnen de Webshop Connector 14 dagen lang uitproberen. Klanten krijgen de beschikking over een Exact Online-omgeving, inclusief een gekoppelde Magento demoshop. Deze wordt voor de klant opgezet met behulp van een online wizard. Hiervoor werkt Advisie samen met e-commerce partners ShopWorks en Techtwo.

Bron: Advisie

Advisie Webshop Connector