Bron: Logistiek

a-SIS, IT dochter van Savoye, heeft het LM software pakket verder ontwikkeld tot LMxt. A-SIS brengt vanaf heden ook zelfstandig haar IT producten op de Benelux markt.

Zelfstandige a-SIS optimaliseert LM software

LMxt (Logistic Manager Next) is gebruiksvriendelijker,  bevat meer geavanceerde functies en uitgebreide parameterinstellingen. Hierdoor is het mogelijk mee te groeien  met de logistieke organisatie zonder extra IT aanpassingen.

Plannen activiteiten
Ook nieuw is de goederenstroombeheer voor het magazijn. Een Labour Management optie stelt de beheerder in staat om verschillende activiteiten te plannen en middelen toe te wijzen, gebaseerd op beperkingen van de gewichten en transport.  Een betere totaalplanning wordt gerealiseerd door een vernieuwde samenwerkingsportal waar afspraken met leveranciers of transporteurs kunnen worden vastgelegd.

TMS oplossing
LMxt biedt ook een geïntegreerde TMS oplossing, compleet met orderverstrekking aan de transporteur, een CAP-module in een format voor transporteurs en een portal met traceermogelijkheden in een portal.

Op het gebied van inkomende goederen, opslag, orderverwerking, verzending en beheer biedt LMxt dezelfde functionaliteiten als LM versie 7. Net als zijn voorganger is LMxt geschikt voor grotere ondernemingen met hoge volumes of meerdere distributiecentra.

a-SIS is een IT dochter van Savoye, leverancier van logistieke oplossingen.

a-SIS brengt vanaf heden ook zelfstandig haar IT producten op de Benelux markt.