2020 vision SoftwareLeferink Document Works, specialist op het gebied van document management en printoplossingen, is een samenwerking aangegaan met 20/20 vision Software. Leferink Document Works zal 20/20 Xspend, een geautomatiseerde oplossing voor het inkomende factuurproces, aanbieden aan geïnteresseerde partijen.

Harm Poelen (directie 20/20 vision Software):

“We zijn verheugd over de partnership met Leferink Document Works. Al meer dan 45 jaar biedt Leferink print- en document management oplossingen aan. De laatste jaren zit Leferink in een omslagpunt naar digitaal. Met 20/20 Xspend in hun portfolio kunnen zij die strategie nog verder doorzetten. Een mooie aanvulling.”

Leferink Document WorksOok Leferink Document Works kijkt uit naar de samenwerking:

“Door de partnership kunnen wij de vraag naar optimalisatie van de financiële administratie bij onze klanten nog beter invullen. Met 20/20 Xspend creëer je als bedrijf zicht en grip op de uitgaven in de gehele financiële administratie: van budget tot en met betaling. Door de abonnementsvorm, waarbij je betaalt per gebruiker per maand, is 20/20 Xspend voor elk bedrijf financieel haalbaar. Bovendien is koppeling met bestaande boekhoudpakketten geen enkel probleem,”

aldus Dion van der Arend, business unit manager Leferink Document Works.

Bron: 20/20Vision en Leferink Document Works