2020 vision SoftwareVanaf vandaag zal 20/20 vision Europe B.V.  de naam 20/20 vision Software dragen. Met de naamswijziging geeft het bedrijf tevens het startschot voor een nieuwe merkpositionering. Jerker Vulperhorst, manager marketing en sales bij 20/20 vision Software:

Ons nieuwe merk past beter bij de missie die we als bedrijf voor ogen hebben

Sinds 1996 maakt het bedrijf software voor het proces van budget tot en met betaling (Budget-to-Pay). Met de software wordt het gehele proces gedigitaliseerd van budget en plan tot digitaal inkopen en de verwerking van facturen.

In april vorig jaar lanceerde het bedrijf 20/20 Xspend, een cloud-oplossing voor Budget-to-Pay automatisering. Jerker Vulperhorst: “De stap naar de cloud was voor ons heel logisch. Het is in feite een vervolg op onze on-premise oplossing 20/20 vision. Het grootste verschil is dat 20/20 Xspend in de cloud draait en als abonnement wordt afgenomen.”

Vulperhorst: “20/20 Xspend is een totaaloplossing voor het Budget-to-Pay proces. De software dekt zowel het inkoopstuk van het proces door functionaliteiten voor digitaal contractmanagement, digitaal inkopen en budgetbewaking. Ook de administratie wordt verlicht door digitale factuurverwerking en de afhandeling van medewerker declaraties te vergemakkelijken door de inzet van een mobiele app waarmee medewerkers zelf een foto kunnen maken van de bonnetje en deze eenvoudig indienen. Eigenlijk het hele pakket om het Budget-to-Pay proces soepel te laten verlopen”

De nieuwe positionering gaat ook gepaard met een nieuwe product introductie; 20/20 Process-on-Demand (20/20 POD). Met 20/20 Process-on-Demand kan vrijwel ieder administratief proces geautomatiseerd worden.

De nieuwe merkpositionering
Directeur Harm Poelen over de nieuwe merkpositionering: “We zijn als bedrijf voortdurend in beweging. De nieuwe merkpositionering is een moment waarin we weer teruggrijpen naar onze essentie; het aanpakken van verspilling in bedrijfsprocessen. Dat zie je terug in de nieuwe producten 20/20 Xspend en 20/20 Process-on-Demand. Dit is ons moment.”

Bron: 2020 vision Software

[callout title="Hoe tevreden bent u met de software van 2020 vision Software?" link="http://www.itmatchmaker.nl/gebruikerstevredenheidsonderzoek-financiele-software/" new_tab="" icon="" animation="" animation_delay="" class=""] Deel uw mening in ons Gebruikerstevredenheidsonderzoek Financiële Software [/callout]