Concept ontwikkelen in 1 dag tijdens grootste business software event van Nederland

Exact HackathonVanmorgen vroeg is de eerste Nederlandse Exact Hackathon van start gegaan in Jaarbeurs Utrecht. Gedurende de dag proberen tien teams, bestaande uit vier personen, een product of service te bedenken en te koppelen aan Exact Online. Daarbij krijgen zij alle vrijheid een concept te ontwikkelen dat er toe doet, opvalt en aanslaat bij het grote publiek.

Het winnende concept gaat de markt op
Met als thema ‘Everything is connected’, moeten de teams binnen 1 dag een proof of concept ontwikkelen dat de mogelijkheid krijgt een echt product te worden. Het winnende product wordt toegevoegd aan het vorig jaar gelanceerde Exact Online App Center, waar meer dan 200.000 ondernemers en accountants wereldwijd toegang toe hebben en inmiddels ruim 300 apps in staan.

Waarom de Hackathon
Exact stimuleert wereldwijd partners apps te ontwikkelen voor ondernemers en accountants. Het softwarebedrijf organiseert internationaal hackathons omdat het een uitgelezen kans is om vernieuwende concepten te ontdekken die passen bij de grote groei van Exact en de uitrol van de online bedrijfssoftware naar het buitenland. Deze Hackathon is ook toegankelijk voor deelnemers zonder connectie met het business softwarebedrijf.

De winnaar wordt aan het eind van de dag bekend gemaakt tijdens de afsluiting van Exact Live 2015*.

Bron: Exact